Happy Friday, Folks!

Den Berlinbaserade popälsklingen Dena sätter stämningen för helgen - TGIF!

 

Dena & Mykita DECADES SUN PHILOMENE Gold/Jetblack

 

Bilder här

10.10.2014 kl. 14:47

Viikon poka

 

Pipsa ja Oscar Magnuson GYPSY col. Matte Pale Grey

09.10.2014 kl. 10:24

Frency & Mercury

Ihastuimme Tukholman messuilla japanilaiseen kehysmerkkiin nimeltään Frency & Mercury. Kerroimme vähän merkin taustoista postauksessa, jonka voit lukea tästä ja Frency & Mercuryn omille sivuille pääset tästä. Nyt pokat ovat saapuneet Bulevardille ja tässä tuleekin hieman yksityiskohtaisempia kuvia kaunokaisista. 

 

CULTURA ABUNDANTE ja DADOS DE PERFUME 

POCKET PIECE

SECRET VALLEY

EGOISTIC SUNDAY 

RAGTIME BUFF 

GARAGE RACE 

GOOD B.O. 

07.10.2014 kl. 11:21

Viikon poka

 

Emma ja Oscar Magnuson LEE col. Matte Crystal Grey

 

03.10.2014 kl. 13:45

"A face is like a work of art...

...it deserves a great frame." Jatketaan vielä viikon l.a. Eyeworks teeman parissa. Kuvasimme muutamia merkin suosikkipokiamme ja lopputuloksesta tuli varsinaista värien ilotulitusta. Myös kehysten ja värien nimet saavat hymyn huulille!

 

PICNIC col. Blood Orange Pop

FLOWER POT col. Fancy Brite Lilac Scratch

JUMP SEAT col. Midnite Sky Split

HORSE SHOE col. Black Turtle Split

MA FRANK col. Yellow with Mulberry Taffeta Temple Tips

FLOOR SHOW col. Milky Tea Blue

KITCHEN col. Berry to Purple

BAR FEDORA col. Endless Yellow

SIPPY CUP col. Mercury Red

02.10.2014 kl. 11:26

35 Years

 

Kuva

Koska tämä viikko menee ihastuttavien l.a.Eyeworksin kehysten parissa, ajattelimme valottaa hieman merkin historiaa. Barbara McReynolds ja Gai Gherardi tapasivat lukioikäisinä Kaliforniassa ja heti kävi ilmi, että kaksikolla oli paljon yhteistä, mm. suuri rakkaus silmälaseja kohtaan. Häärättyään jonkin aikaa optisella alalla, päättivät he perustaa oman yhteisen liikkeen. Vuosi oli 1979. Pian he huomasivat, ettei markkinoilta löydy riittävän kivoja pokia myytäväksi ja ryhtyivät suunnittelemaan kehyksiä itse. l.a.Eyeworks oli syntynyt.

Nyt, 35 vuotta myöhemmin Barbara ja Gai ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti ja merkillä menee lujaa. Mallisto on laaja ja täynnä väriä sekä persoonallista muotoilua. l.a.Eyeworksiin voi törmätä optikkoliikkeissä ympäri maailmaa ja itse kaksikon ja heidän tiiminsä tapaamme aina optisen alan messuilla.

 

Milanon Mido-messut 2013

30.09.2014 kl. 11:15

Gotta Love l.a. Eyeworks

l.a. Eyeworksin pokista ei väriä eikä ilmettä puutu. Saimme koko malliston täksi viikoksi näytille Bulevardille ja pakkohan niitä oli hieman sovitella...

 

Elina ja AUTOETTE col. Fuchsia Pearl, DATE SHAKE col. Endless Bright Blue, TOOTIE col. Soft Green-Blue Split & GIGANTOR col. Canary Yellow with Purple Tan Stack

 

Henrika ja HORSE SHOE col. Flamingo Turtle Split, TOOTIE col. Orange Cutie, MA FRANK col. Yellow With Mulberry Taffeta Temple Tips & VERDUGO col. Endless Deep Blue

29.09.2014 kl. 10:32

Lördagsgodis

 

Mykita Decades MURIEL col. Gold

27.09.2014 kl. 11:17

September Sun

Mykitan kevyet pilottilasit ovat täydellinen valinta syysaurinkoon. Mustan ja kullan yhdistelmä tekee ohuemmastakin kehyksestä sopivan ylellisen ja liukuvärjätyllä linssillä pärjää himmeämmässäkin valossa.

 

Henrika ja Mykita Lite Sun JUSSI col. Gold/Black

26.09.2014 kl. 10:58

Viikon poka

 

Sampo ja Thierry Lasry SILENTY

25.09.2014 kl. 10:38