Meet more Moscots

Moscot-perheessä huomio keskittyy monesti tiettyihin yksilöihin, kuten LEMTOSH ja MILTZEN. Haluammekin nyt esitellä teille muutaman vähemmälle huomiolle jääneen mutta aivan yhtä persoonallisen ja valloittavan perheenjäsenen.

Here we go!

 

YONA on kaunis ja rohkea versio 50-luvun elokuvissa käytetyistä 3D-laseista. Näiden lasien läpi on hyvä nähdä ja tulla nähdyksi!

 

SECHELin juuret juontuvat aina 50-luvulle saakka, jolloin hurjapäiset pilotit keräsivät suurta suosiota huimilla lentoesityksillään. Nykyään tämä klassikoksi muodostunut malli sopii yhtä hyvin pintaliitäjille kuin katukiitäjillekin.

 

Tässä on esimerkki klassisesta ja ylhäisestä muotoilusta, joka herättää sekä kunnioitusta että ihailua. Kuten Moscotit itse sen ilmaisevat: "...MENSCH is a frame for the ages. Or Superman."

 

Tämä on itse Grandpa Solin nimikkokehys ZILCH, joka on nimetty lähipiirin isoisälleen antaman lempinimen mukaan. Kyseessä taitaa olla perheen sisäpiirivitsi, sillä zilch tarkoittaa nollaa. Ja Grandpa Solhan oli kaikkea muuta kuin nolla. 

 

GLICK on yksi päheimmistä pyöreistä pokista eikä mikään ihme, sillä siinä yhdistyy LEMTOSHin, MILTZENin ja ZOLMANin parhaimmat elementit. "You are the glick of my heart", sanoi jo Great Aunt Ruth aikoinaan.

 

11.11.2014 kl. 10:33

Monday Morning

Måndagmorgon i november är kanske inte det mest inspirerande. Vi låter l.a.Eyeworks färggranna energi sprida sig och lysa upp mörkret - det är dags att kickstarta veckan!

 

BARE FEDORA

VAPORETTO

PRUNELLA

REDFISH

TOOTIE

Bilderna är tagna av Josef Jasso för l.a.Eyeworks

10.11.2014 kl. 10:59

TGIF

Tämän sateisen ja harmaan perjantain piristää komistus Elijah Wood Leisure Societyn kermanvärisissä Oxford pokissa. TGIF.

 Elijah Wood ja Leisure Society OXFORD silver/bone

 

Kuva via Leisure Society

 

07.11.2014 kl. 10:42

Viikon poka

 

Michael & Mykita Mylon UKKO col. Ebony Brown

06.11.2014 kl. 10:58

Meet Vilja

Kuten eilen jo mainitsimme, meillä on uusi kasvo täällä blogissa. On ilo esitellä teille ihana Vilja, joka kaipasi uusia haasteita ja hyppäsi Trendin remmiin Elinan ollessa down under. Vilja on neljännen sukupolven Kalliolainen ja hänet saattaa bongata Bulevardi 13 lisäksi myös linjoilta Pitkänsillan toiselta puolelta. Tunnistat Viljan päheistä Andy Wolfin pokista ja iloisesta naurusta!

 

 

Vilja ja Andy Wolf 5019

04.11.2014 kl. 14:27

#elinagoesaustralia

News flash! Elina lähtee suurelle seikkailulle Australiaan ja palaa kuvioihin jälleen ensi kesänä. Tämän vuoksi blogissa saattaa vilahtaa silloin tällöin koalakarhuja, surffareita tai muuta reppureissaajan arkea. Reissun ajan blogissa näkyy myös uusi kasvo, Vilja, jonka esittelemme myöhemmin paremmin. Lähtöä piti tietysti juhlia, joten lauantaina vietimme railakkaita läksiäisiä. Tässä hiukan tunnelmia.

 

So long Finland - well hello Australia!

 

 

03.11.2014 kl. 15:06

Happy Halloween!

 

Halloween-inspiraation kuvat tästä ja tästä

 

 

 

31.10.2014 kl. 11:04

Viikon poka

 

Jukka ja Lunettes Kollektion ZEITGEIST

30.10.2014 kl. 11:13

Rose petals and Joyriding

Syksyn kauneimmat uutuudet piristävät mieltä harmaallakin säällä. Cutler and Grossin hurmaavissa aurinkolaseissa asetaattiin on upotettu aitoja ruusun terälehtiä ja kokonaisuus on ihanan herkkä. Thierry Lasry taas osoittaa tuttuun tapaan olevansa kolmiulotteisuuden ja herkullisten värien mestari!

 

Cutler and Gross M:1112 col. Rose Petal Nude Sheer

Thierry Lasry JOYRIDY

29.10.2014 kl. 10:44

Ragtime Buff

Frency & Mercuryn herkullinen toffeen värinen kehys on makein vaihtoehto syksyyn. Upea metalliaisa tuo jykevään etuosaan kivasti keveyttä ja ripauksen ylellisyyttä.

 

Elina ja Frency & Mercury RAGTIME BUFF

28.10.2014 kl. 11:10