Viikon poka

 

Kaisa ja Cutler and Gross M: 1097 C: Humble Potato

Publicerad idag kl. 13:28

Backstage

Torstain kunniaksi kurkatan Bulevardi 13 takahuoneeseen. Trend Opticissa päivät täyttyy nyt näöntarkastuksista, linsseistä ja uusista kehyksistä - Pariisin messujen odotetut ihanuudet ovat täällä! Och vi diggar!

 

#trendinpaja

 

Publicerad 20.11.2014 kl. 11:55

All Black Everything

Välillä kannattaa pelata varmaan päälle ja valita musta. Kokomusta. Materiaalilla ja tekstuurilla pelaaminen tuo asennetta kehiin ja tekee klassisesta lookista rokimman. Loistava esimerkki tästä on l.a.Eyeworksin veistoksellinen JUMP SEAT, jossa leikitellään matan ja kiiltävän asetaatin kanssa.

 

Vilja ja l.a.Eyeworks JUMP SEAT col. Black

 

Publicerad 18.11.2014 kl. 14:44

Eeva's Choice

Aloitetaan viikko Eevan herkillä kuvilla, jossa pääosassa Harry Lary'sin upeat SUPPORTY-pokat. Happy Monday folks!

 

Eeva ja Harry Lary's SUPPORTY

Kuvat ihanan Eevan blogista Kaikki mitä rakastin 

 

 

Publicerad 17.11.2014 kl. 10:24

TGIF

 

Lady Gaga optikolla..? Happy Friday Folks! Kuva tästä.

 

Publicerad 14.11.2014 kl. 10:28

DRAGGY

Varovainen marraskuuaurinko antaa loistavan syyn pukeutua Thierry Lasryn säväyttäviin pokiin. DRAGGYn eloisa ja tulinen väri piristää harmaintakin asua - ja päivää.

 

 Thierry Lasry DRAGGY

 

Publicerad 12.11.2014 kl. 16:13

Meet more Moscots

Moscot-perheessä huomio keskittyy monesti tiettyihin yksilöihin, kuten LEMTOSH ja MILTZEN. Haluammekin nyt esitellä teille muutaman vähemmälle huomiolle jääneen mutta aivan yhtä persoonallisen ja valloittavan perheenjäsenen.

Here we go!

 

YONA on kaunis ja rohkea versio 50-luvun elokuvissa käytetyistä 3D-laseista. Näiden lasien läpi on hyvä nähdä ja tulla nähdyksi!

 

SECHELin juuret juontuvat aina 50-luvulle saakka, jolloin hurjapäiset pilotit keräsivät suurta suosiota huimilla lentoesityksillään. Nykyään tämä klassikoksi muodostunut malli sopii yhtä hyvin pintaliitäjille kuin katukiitäjillekin.

 

Tässä on esimerkki klassisesta ja ylhäisestä muotoilusta, joka herättää sekä kunnioitusta että ihailua. Kuten Moscotit itse sen ilmaisevat: "...MENSCH is a frame for the ages. Or Superman."

 

Tämä on itse Grandpa Solin nimikkokehys ZILCH, joka on nimetty lähipiirin isoisälleen antaman lempinimen mukaan. Kyseessä taitaa olla perheen sisäpiirivitsi, sillä zilch tarkoittaa nollaa. Ja Grandpa Solhan oli kaikkea muuta kuin nolla. 

 

GLICK on yksi päheimmistä pyöreistä pokista eikä mikään ihme, sillä siinä yhdistyy LEMTOSHin, MILTZENin ja ZOLMANin parhaimmat elementit. "You are the glick of my heart", sanoi jo Great Aunt Ruth aikoinaan.

 

Publicerad 11.11.2014 kl. 10:33

Monday Morning

Måndagmorgon i november är kanske inte det mest inspirerande. Vi låter l.a.Eyeworks färggranna energi sprida sig och lysa upp mörkret - det är dags att kickstarta veckan!

 

BARE FEDORA

VAPORETTO

PRUNELLA

REDFISH

TOOTIE

Bilderna är tagna av Josef Jasso för l.a.Eyeworks

Publicerad 10.11.2014 kl. 10:59

TGIF

Tämän sateisen ja harmaan perjantain piristää komistus Elijah Wood Leisure Societyn kermanvärisissä Oxford pokissa. TGIF.

 Elijah Wood ja Leisure Society OXFORD silver/bone

 

Kuva via Leisure Society

 

Publicerad 07.11.2014 kl. 10:42

Viikon poka

 

Michael & Mykita Mylon UKKO col. Ebony Brown

Publicerad 06.11.2014 kl. 10:58

 

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linkkejä: